Administrativ chef, Hudiksvall

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba på ett företag som präglas av entreprenörsanda och har korta beslutsvägar? Har du hög motivation och driv? Känner du dig trygg med att leda andra och gillar du att jobba både operativt och strategiskt? Då kan det här vara jobbet för dig.

Vår administrativa chef går vidare till nytt uppdrag inom företaget och vi söker nu dig, en erfaren chef och ledare, som vill fortsätta leda och utveckla administration och kundservice inom Neova. Gruppen består av 6 medarbetare. Tjänsten är tillsvidare och du rapporterar till Ekonomichefen.

I administration och kundservice samlas all administration, fakturering och kundservice i en enhet i syfte att realisera synergier genom att effektivisera arbetssätt samt minska sårbarheten. Ett stort fokusområde kommer att vara att utveckla kundserviceprocessen. Vidare ansvarar gruppen för kund- och leverantörsreskontra, anläggningsredovisning och annan allmän kontorsadministration. Du som person deltar i bokslutsarbetet och hjälper till där det behövs i det operativa arbetet för att gruppens leverans ska fungera.

Vem är du

Vi söker dig som har en lämplig akademisk utbildning inom ekonomiområdet eller annan utbildning och/eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du som söker ska gärna arbetat inom en ledande befattning tidigare. Att du har erfarenhet inom ekonomi och bokslutsarbete ser vi som självklart.

För att lyckas behöver du som person ha ett driv, vara lyhörd och prestigelös. Du värdesätter samverkan och dialog, samtidigt som du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att fatta beslut och delegera. Du har lätt för att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer, med förmåga att vara anpassningsbar och flexibel till nya förutsättningar och omständigheter. Vidare stimuleras du av att verka i en miljö där du arbetar både operativt och strategiskt. Du är serviceinriktad och förstår att skapa värde och nytta för organisationens verksamheter.

Arbetet innebär mycket kontakter med olika partners både inom koncernen och externt vilket kräver goda kunskaper i Svenska och Engelska, både skriftligt och muntligt.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Känner du att du är rätt person så skicka in en ansökan på www.experis.se
Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Andersson på 026-66 30 22 eller via mats [dot] andersson [at] se [dot] experis [dot] comVärme

Allt fler svenskar efterfrågar värme från förnyelsebara bränslen. Neova...

Torv

Torv är ett förnybart lokalt bränsle och utmärkt jordprodukt. Neova har...