Betala fakturan

Autogiro

Med Autogiro dras kostnaden för din fjärrvärme automatiskt från ditt bankkonto utan att du behöver bevaka fakturans förfallodatum.

För att komma igång med autogirobetalning måste vi först få ditt medgivande att dra betalning från ditt bankkonto. Ladda ner och fyll i medgivandeblanketten och posta till:

Neova AB
Kundservice
Box 1143
824 13 Hudiksvall

E-faktura

För att få dina fakturor via e-faktura behöver du logga in på din internetbank och ansöka om detta. Fördelen med e-faktura är att du slipper fylla i uppgifter som fakturabelopp, OCR-nummer och datum. Dessutom slipper du oroa dig för att missa betalningen då du via din bank kan få ett meddelande när fakturan kommit. Kontakta din bank för att erhålla dina fakturor med e-faktura.

E-post faktura

Denna tjänst riktar sig till dig som företagskund och är ett miljövänligare alternativ än vanlig postgång. För att få dina fakturor via e-post faktura går det bra att antingen ringa till kundservice eller skicka e-post till info.varme@neova.se. Det du behöver ange är ditt kundnummer och till vilken e-mail adress du vill att vi skickar dina fakturor.