Drifttekniker Tibro värmeverk

Gillar du att jobba i en bred roll som kräver stort engagemang, att kunna ta eget ansvar, samarbete, struktur och planering så är detta tjänsten för dig.

Som drifttekniker kommer du att arbeta med drift- och underhållsarbeten. Du ingår i ett team på tre personer som sköter och driver fjärrvärmeverket i Tibro. Arbetet omfattar hela kedjan från bränslemottagning, operativ drift av anläggningarna till avhjälpande underhållsinsatser. Tjänsten innefattar beredskapstjänstgöring som sträcker sig över helger. I tjänsten kommer du att ha nära kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer.  Du tycker om att arbeta i grupp, är drivande, är nyfiken, jobbar strukturerat och kan ta egna initiativ.

DIN BAKGRUND

Din utbildningsbakgrund är drift-/underhållstekniker, drift-/sjö-/energiingenjör med inriktning mot kraft/värme/process eller motsvarande på högskole- eller YH-nivå, alt annan relevant utbildning eller erfarenhet. Det är inget krav, men meriterande om erfarenheten kommer från drift av värmeproducerande anläggningar.
Vi vill att du har kunskap och praktisk erfarenhet av reparationsarbete. Vi ser också gärna att du har stort engagemang för teknik, ekonomi, arbetsmiljö och miljö. Meriterande är kunskaper i styr och regler samt el.

VAD NEOVA ERBJUDER

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i ett företag med fokus på teknik och miljö. Ett flexibelt jobb med frihet under ansvar där du ingår i en arbetsgrupp med god sammanhållning.

KONTAKTPERSONER

Lena Brantberg, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB, lena.brantberg@brapersonal.nu, 0703-50 89 09

Per Kroon, driftansvarig, Neova, 070-399 43 97

Maki Fujita, driftschef, Neova,  0706-64 84 39.

ANSÖKAN

Märk ansökan ”Drifttekniker Neova Tibro”

Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2019-05-31

Välkommen med din ansökan till neova-tibro@brapersonal.nu

I rekryteringen samarbetar Neova med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Neova.