Snart kommer det nya fjärrvärmeverket att vara på plats i Smålandsstenar. Vi behöver hjälp med att hitta ett passande namn till anläggningen och ber nu alla i Smålandsstenar att komma med förslag.

Under sommaren och hösten har Neova byggt ett nytt fjärrvärmenät i Smålandsstenar. Efter nyår kommer också arbetet med det nya fjärrvärmeverket att påbörjas.
– När värmeverket står klart kommer det att behöva ett namn och vi ber nu alla som bor i Smålandsstenar med omnejd att komma med förslag på vad verket ska heta. Vi var på plats i Smålandsstenar under skyltsöndagen och fick in många bra namnförslag men vill gärna ha ännu flera, säger Andreas Kozub, kommunikationsansvarig hos Neova.

Förslag kan lämnas på hemsidan neova.se. Det vinnande namnet kommer att presentera den 30 mars på neova.se och vinnaren meddelas personligen.

För mer information kontakta:
Andreas Kozub, Kommunikationsansvarig
Telefon: 0725-476688
E-post: andreas.kozub@neova.se

Om Neova
Neova är ett av Skandinaviens ledande bioenergiföretag med en omsättning på ca 450 miljoner kronor. Med ett produktsortiment bestående av fjärrvärme, torv och värmelösningar tillgodoser Neova en betydande del av den svenska marknadens behov av bioenergi. Inom produktområde Värme äger och driver vi idag 12 fjärrvärmenät och ett 40-tal värmeproduktionsanläggningar runt om i Sverige. Bland kunderna återfinns både kommuner, bostadsbolag, industrier, bostadsrättsföreningar och villakunder. Läs mer på neova.se.